Fluit Media is uitgever van het bedrijvenpresentatie boekwerk Ondernemend Apeldoorn. Iedere 2 jaar wordt er een nieuwe editie uitgegeven, momenteel zijn er 2 in omloop, editie 2000 en editie 2002. Ondernemend Apeldoorn is een uitgave, welke Fluit Media uitgeeft, ondersteund door de gemeente Apeldoorn en de Kamer van Koophandel.Alle bij de Kamer van Koophandel ingeschreven bedrijven in de gemeente Apeldoorn en omstreken krijgen om de 2 jaar gratis een nieuw exemplaar uitgereikt.

Ieder bedrijf kan zich onder 3 alfabetische trefwoorden, en 1 onder eigen naam laten vinden door zijn/haar potentiŽle klanten. Deze trefwoorden verwijzen naar de paginagrootte bedrijfspresentatie in het boekwerk, waar zij zichzelf presenteren d.m.v. teksten, foto's en logo's. Alles geheel in kleur.


Ondernemend Apeldoorn is een uitgave van Fluit Media. Een nuttig en handig naslagwerk dat het netwerken onder de ondernemers in de gemeente Apeldoorn en omstreken stimuleert. Vele gerenommeerde bedrijven, in uiteenlopende branches presenteren hun bedrijf in dit boekwerk, waardoor een totaalindruk wordt gegeven van het Apeldoorns Bedrijfsleven.